Lightning Leiden viert 25-jarig bestaan | Sleutelstad

2022-08-27 17:43:36 By : Mr. Kent Wong

Alweer een kwart eeuw wordt er in Leiden aan American Football gedaan. Dat feestje werd zaterdag door Lightning Leiden in de stralende zon gevierd met een met feest op sportpark Montgomerystraat.

Er waren allerlei spelletjes voor de kinderen, een barbecue, maar ook een loterij en een pubquiz. Kortom, alle ingrediënten voor een vrolijk jubileum waren aanwezig. Nieuwtjes waren er ook te melden. Zo vinden er enkele wisselingen plaats binnen de staf van de club.

Lightning Leiden staat er in sportief opzicht goed voor. De Leidenaren staan met één been in de finale om het kampioenschap en promotie naar de eredivisie. Over een week staat de play-offs wedstrijd tegen Maastricht Wildcats op het programma. De club hoopt op veel publiek. “Het is dan ook Vaderdag, dus nodig hem uit voor de spannendste wedstrijd van het jaar en schreeuw samen met hem en de vele andere vaders de senioren naar de finale in Amsterdam.”

De vierde dag van de Leidse zwemvierdaagse is traditioneel net even anders. Op de dag dat de tocht er voor de...

Dat hij goed kan hardlopen was bekend, want in 2020 probeerde Leidenaar Noah Schutte zich nog voor...

Vier waterpoloërs van het Leidse ZVL-1886 zijn afgelopen weken voor Nederland uitgezonden naar jeugd WK's....

Met de komst van de 2.03 meter lange Thomas Rutherford krijgt de selectie van Zorg en Zekerheid Leiden...

Sleutelstad is de lokale omroep voor Leiden en richt zich met uitzendingen op radio en tv, de website sleutelstad.nl, onze gratis nieuwsapp en verschillende sociale mediakanalen met nieuws, informatie en amusement op de Leidse regio. Via deze website kunt u ook online naar onze radio-uitzendingen luisteren, programma's terughoren via uitzending gemist en live meekijken met ons televisiekanaal. Onze radio-uitzendingen zijn te beluisteren via 99.6 FM, DAB+ en op tv via kanaal 46 (Ziggo) en kanaal 1421 (KPN).

Studio Middelstegracht 87A 2312 TT Leiden E-mail redactie@sleutelstad.nl